TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Folosirea site-ului www.bhq.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de SC BRS LEADNET SOLUTIONS S.R.L. prin intermediul site-ului www.bhq.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.

 1. Folosirea site-ului www.bhq.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.
 2. SC BRS LEADNET SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

2. Scopul urmarit

 1. Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de S.C. BRS LEADNET SOLUTIONS S.R.L. prin intermediul site-ului www.bhq.ro persoanelor fizice autorizate si/sau juridice in vederea inscrierii in Platforma The Business Headquarters pentru a putea participa la generarea de oportunitati de afaceri, de a posta anunturi comerciale prin intermedul platformei sau de a publica stiri.
 2. Pagina The Business Headquarters (www.bhq.ro) contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, S.C. BRS LEADNET SOLUTIONS S.R.L. nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor in Platforma The Business Headquarters este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop de promovare. Intrucat S.C. BRS LEADNET SOLUTIONS S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere in Platforma The Business Headquarters, Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.
 3. Intregul continut al Platformei The Business Headquarters incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea S.C. BRS LEADNET SOLUTIONS S.R.L. si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Informatiile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor Paginii www.bhq.ro, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Definitii - Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

 1. Platforma The Business Headquarters (Platforma BHQ) - website-ul www.bhq.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.bhq.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
 2. Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Platforma BHQ fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile, Stirile si/sau serviciile furnizate prin intermediul Platformei BHQ; precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza servicii furnizate de S.C. BRS LEADNET SOLUTIONS S.R.L. prin intermediul Platformei BHQ.
 3. Furnizor/S.C. BRS LEADNET SOLUTIONS S.R.L. - societatea comerciala S.C. BRS LEADNET SOLUTIONS S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr J40/4982/2013, CUI 31511277, atribut fiscal RO, inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 30743, telefon: 021-528.0105, fax: 021-528.0106, e-mail: support(@)bhq(.)ro.
 4. Acces in Platforma BHQ - modalitate de autentificare a Utilizatorului pentru a accede la Platforma BHQ, prin furnizarea unui nume de utilizator si a unei parole unice si confidentiale, furnizate Utilizatorului de catre SC BRS LEADNET SOLUTIONS SRL la abonare..
 5. Termeni si Conditii - prevederile din acest document, create de S.C. BRS LEADNET SOLUTIONS S.R.L. care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii Platformei BHQ, aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de S.C. BRS LEADNET SOLUTIONS S.R.L. prin intermediul Platformei BHQ.
 6. Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului informatiilor publicate de catre Utilizatori in Platforma BHQ.

4. Aspecte Generale

 1. Accesul la serviciile Platformei BHQ se face pe baza de abonament. Prin achizitionarea unui abonament, Utilizatorului i se aloca un numar de credite corespunzator abonamentului ales.
 2. Serviciile de cautare in baza de date a Platformei BHQ, de publicare a anunturilor in pagina Marketplace a Platformei, de publicare a stirilor in pagina Stiri a Platformei sunt tarifate in credite.
 3. Abonamentele aflate in oferta curenta sunt:
  1. Starter (înregistrare) - 12 Euro/an
  2. Bronze - 10 Euro/luna, 15 credite incluse
  3. Silver - 50 Euro/luna, 120 de credite incluse
  4. Gold - 100 Euro/luna, 300 de credite incluse
  5. Platinum, 250 Euro/luna, 850 credite incluse
  Preturile nu contin TVA. Cu exceptia abonamentului Starter, care nu are perioada minima contractuala, pentru toate celelalte solutii de abonament perioada minima contractuala este de 12 luni.

Tarifele in vigoare practicate in cadrul Platformei BHQ sunt:

 1. Publicare anunt in cadrul paginii Marketplace - 1 credit per zi de publicare
 2. Publicare anunt promovat in cadrul paginii Marketplace - 5 credite per zi de publicare
 3. Publicare stire in cadrul paginii Stiri - 5 credite per stire
 4. Interogarea bazei de date a Platformei BHQ pentru vizualizarea informatiilor de interes cu privire la Utilizatorii Platformei BHQ - 1 credit per utilizator afisat

5. Verificarea/Moderarea informatiilor din Platforma BHQ

 1. Verificarea/moderarea informatiilor oferite in cadrul Platformei BHQ de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea informatiilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de informatii eronate.
 2. Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre informatiile publicate in cadrul Platformei BHQ, Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:
  1. fie sa modifice partial informatia, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea informatiei respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
  2. fie sa se intrerupa continuitatea publicarii informatiei prin refuzarea ei. Refuzarea informatiei inseamna dezactivarea postarii acestuia in Platforma BHQ sau subpaginile acesteia.
 3. In cazul refuzarii informatiei si stergerii acesteia din Platforma BHQ, atunci Utilizatorul va fi informat despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica informatia.
 4. In situatia in care o informatie este dezactivata de catre Furnizor, in urma verificarii, deoarece incalca Termenii si Conditiile site-ului www.bhq.ro, Utilizatorul va primi in contul de pe site, credit echivalent cu pretul achitat pentru publicare. Acest credit va putea fi folosit doar pe site si nu poate fi returnat sub forma de bani. In cazul incalcarilor grave si repetate ale regulamentului si a legilor in vigoare Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu restitui sumele respective.
 5. In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat informatii fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Platforma BHQ in vederea postarii de noi informatii.

6. Modificarile prezentului document

 1. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila a Utilizatorului.
 2. Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.