ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce este BHQ?

BHQ este comunitatea online de afaceri ce îti permite sa generezi oportunitati de afaceri, sa initiezi tranzactii inteligente și sa îti promovezi afacerea.

Cum pot intra în comunitatea de afaceri BHQ?

E simplu, ai trei variante, la alegere: inscrie-te online pe www.bhq.ro apasand "Vreau sa devin membru" si trimitand formularul sau suna-ne la 021.528.0105 (luni-vineri 9-17) ori contacteaza-ne prin e-mail la support(@)bhq(.)ro. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

Cum ma loghez pe BHQ.ro?

Pe www.bhq.ro, apeşi „Intra în contul tau” sau „Login” și introduci userul și parola furnizate de noi dupa abonare. Nu ai user și parola? Poti deveni membru completând formularul "VREAU SĂ DEVIN MEMBRU" și trimitându-l la noi.

Am uitat parola. Cum procedez?

Apasa „Login”, apoi „Am uitat parola”, completeaza userul tau și adresa de e-mail cu care te-ai înscris în BHQ și vei primi parola pe e-mail, la acea adresa.

Care sunt elementele paginii principale BHQ?

Pagina principala BHQ îti permite sa ai acces rapid la instrumentele tale de lucru. Astfel, în bara de sus (1) ai meniul „Info utile” unde regasești într-o singura pagina informatii de interes cum ar fi: curs valutar BNR, convertor valutar, calculator TVA precum și o selectie de cotatii bursiere de la BVB.

Tot aici ai butoane de acces catre mesageria interna BHQ și contul meu. Apasând butonul „Logout” parasești aplicatia, iar un click pe logoul BHQ te face sa revii oricând la pagina principala a platformei.

Celelalte componente ale paginii principale sunt Modulul de generare de oportunitati de afaceri (2), Modulul Marketplace (3) și Modulul de Știri (4).

În josul paginii gasești o trimitere catre Modulul de generare de oportunitati de afaceri precum și linkuri catre diversele subpagini ale aplicatiei.

Ce este Modulul MARKETPLACE și cum functioneaza el?

Este un instrument complex prin care îti poti promova ofertele tale comerciale. Fie ca oferi sau cauti un produs sau serviciu, prin postarea unui anunt comercial în aceasta platforma de anunturi ești sigur ca el va fi vazut de comunitate. Apasa butonul „Adauga un anunt”, completeaza datele din formular, alege datele de publicare și promovare (un anunt promovat va fi mereu vizibil în cap de lista) și, dupa apasarea butonului „Calculeaza credite”, aplicatia îti va spune costul anuntului. Apasând „Trimite”, anuntul este expediat catre moderare, iar dupa ce aceasta va avea loc, el va fi publicat în cel mai scurt timp. Costul de publicare al unui anunt este de un credit pe zi pentru anunturile strandard și de cinci credite pe zi pentru anuntutile promovate.

Atentie: Un anunt poate fi publicat cel mai devreme în ziua urmatoare zilei trimiterii solicitarii de publicare!

Ce este Modulul de Știri și cum functioneaza el?

În modulul de știri poti propune știri sau comunicate de presa referitoare la businessul tau. Apasa „Adauga știre”, completeaza formularul și știrea ta a plecat catre moderatori. Dupa ce aceștia se asigura ca întreg continutul ei este conform cu politica BHQ, ea va fi publicata. Costul unei știri este de 5 credite ce vor fi debitate din contul tau la publicare.

Ce este modulul de generare de oportunitati de afaceri și cum functioneaza el?

Cel mai complex modul al Platformei BHQ, Modulul de generat oportunitati de afaceri interogheza o baza de date ce cuprinde informatii ce îti sunt necesare pentru a maximiza potentialul afacerii tale. Aici, folosind tool-ul avansat de cautare îtî poti identifica partenerii de business cei mai potriviti pentru a initia afaceri de succes.

Pentru a initia o cautare, alege ce dorești sa faci (o vânzare sau o achizitie) bifând categoria corespunzatoare apoi apasa „Start Business”.

În casuta Produsul sau Serviciul scrie numele produsului de interes (ex. Lapte), selecteza produsul din lista și apasa butonul Cauta. Pe pagina urmatoare vei vedea câti parteneri de afaceri potentiali (membri și non-membri ai comunitatii) ai gasit și cât te costa vizualizarea datelor lor. Apasând „Arata rezultatele” vei fi condus în pagina unde vezi rezultatele cautarii. Rezultatul cautarii tale a dus la un numar prea mare de companii? Poti restrânge numarul acestora aplicând unul sau mai multe dintre filtrele arie de acoperire, numar de ani în piata, cifra minima de afaceri, numar minim de angajati sau numar de puncte BHQ. Apasa ”Actualizeaza cautarea” și vei vedea câte dintre firmele selectate initial corespund noilor criterii. Aici vei putea selecta partenerii de interes, iar prin intermediul formularului de mesagerie atasat ii vei putea contacta pentru a le prezenta oferta ta si pentru a le solicta o întâlnire.

Cum functioneaza mesageria BHQ?

Mesageria interna BHQ este o casuta de mesaje ce a fost creata pentru tine la abonare în scopul de a-ti permite sa îti gestionezi interactiunile cu partenerii tai de afaceri din BHQ precum și cu administratorii platformei BHQ.

Meniul Contul Meu

Aici îti vizualizezi, actualizezi și completezi profilul companiei, aici regasești cautarile tale precedente, aici poti schimba parola contului tau precum și abonamentul (poti vedea lista de abonamente disponibile) sau poti face o solicitare de achizitie credite.

Procedura de schimbare parola: Apasa Username și Parola, introdu Username-ul, parola veche si parola noua in formular, fa click apoi pe trimite si parola a fost schimbata automat.

Procedura de schimbare user: introdu usernameul nou în campul ”User” precum si parola actuala în câmpul ”parola veche”, apasa ”Trimite” și useruname-ul a fost schimbat.

Tot în aceasta pagina vei regasi și știrile și anunturile tale favorite.

Toate cererile de modificare se trimit catre administratorii platformei BHQ și sunt supuse unui proces de validare. Dupa ce aceasta etapa de validare se încheie, modificarile sunt publicate pe site.

Care este marimea maxima a unui fisier pe care il pot atasa unei stiri sau unui mesaj?

Marimea maxima a documentului este de 2 MB.