CE ESTE BUSINESS HQ?

Cu BHQ vei genera new business. Facilitam accesul afacerii tale la piata careia te adresezi și selectam pentru tine informatia relevanta, într-o forma accesibila.

Afacerea ta e în permanenta mișcare - interactionezi cu potentiali clienti și furnizori, te poti promova și intri în dialog cu partenerii. Iar mișcarea înseamna evolutie.

BHQ este instrumentul pe care-l cautai pentru afacerea ta. Unic de pe piata din România.

BHQ ti se potrivește, indiferent de domeniul sau dimensiunea companiei tale.

BHQ furnizeaza date actualizate periodic, pentru ca tu sa ai acces la informatii validate.

Prezenta companiei tale pe BHQ este personalizata: poti defini profilul în detaliu și poti selecta solutiile de promovare și interactiune ideale pentru tine.

BHQ este comunitatea de business prin care generezi oportunitati de afaceri în timp real, faci tranzactii inteligente, cauti informatii despre concurenta, îti promovezi afacerea și gasești parteneri de încredere.

Cu ajutorul BHQ vei genera NEW BUSINESS

Vei interactiona cu viitori clienti și furnizori, selectati special pentru tine. Mecanismul inteligent de cautare dupa cuvinte cheie și domenii de activitate, combinat cu sistemul performant de filtrare, asigura un set optim și relevant de potentiali parteneri de afaceri. Poti contacta automat toti membrii BHQ rezultati dintr-o cautare pentru o cerere de oferta, oferta de servicii sau stabilirea unei întâlniri. BHQ este solutia ta de business matching.

Te poti prezenta comunitatii

Îti poti construi un profil complex, ce poate include descrierea companiei, aria de acoperire teritoriala, servicii oferite sau cerute, domeniile de activitate asociate, portofoliu de clienti, date financiare, dar și continut multimedia, comunicate de presa publicate în BHQ si multi alti indicatori folositori în gasirea partenerilor potriviti.

Te poti face remarcat în piata!

Anunturile în sectiunea ”Marketplace” sunt o modalitate excelenta de a oferi sau cere servicii și produse de interes general. Astfel, potentialii parteneri de afaceri vor afla de propunerea ta!

BHQ se adreseaza tuturor companiilor

Indiferent de domeniu sau dimensiune, platforma este un instrument indispensabil oricarei companii care vrea sa faca afaceri în mod inteligent, la un nivel superior.

BHQ furnizeaza date actualizate periodic

Pentru ca știm cât de pretios este timpul tau, toate datele membrilor sunt validate și actualizate periodic de agentii BHQ pentru ca tu sa ai acces la informatii corecte, complete și la zi.

Poti personaliza prezenta ta pe BHQ

Poti defini în detaliu profilul companiei tale, oferind o paleta larga de informatii de business și poti selecta solutiile de promovare ideale pentru tine: de la publicarea unor comunicate de presa despre compania ta, pâna la selectarea atenta a celor mai potriviti parteneri de afaceri, pentru a-i contacta direct.

BHQ functioneaza pe baza de abonament, adaptat bugetului tau

Îti poti alege tipul de abonament perfect pentru tine, în functie de bugetul disponibil și de beneficiile care-ti vor fi de folos.

Comunicarea se face prin intermediul mesageriei

Sistemul de mesagerie interna centralizeaza toate mesajele din partea platformei și pe cele primite sau trimise catre partenerii tai de afaceri. De asemenea, mesajele deranjante pot fi blocate, pentru ca tu sa primești exclusiv mesaje de interes.

Alte beneficii BHQ

  • Sistem avansat de notificari » Anunturile și noutatile din domeniile de interes pentru tine se regasesc în zona de notificari.
  • Membrii pot raporta informatiile inadecvate » În cazul în care ai observat informatii nepotrivite în cadrul profilurilor, anunturilor sau știrilor de pe site, poti notifica administratorii platformei, astfel încât BHQ sa fie întotdeauna un mediu placut de interactiune pentru întreaga comunitate.
  • Poti cumpara oricând credite » Știi întotdeauna, în timp real, câte credite mai ai disponibile pentru interactiuni, astfel încât sa fii mereu pregatit.
  • Știi câte vizualizari are profilul tau » BHQ contorizeaza numarul de vizualizari înregistrate de profilul tau. Astfel ai tot timpul acces la un indicator ce îti permite sa îti ajustezi pozitia în piata.
  • Ai parte de ultimele noutati din piata » BHQ este sursa ta de informare cu privire la ultimele noutati din piata. Continutul actulizat vine dintr-o piata vie.
  • Cu BHQ, ești liber sa intri pe terenul de joc » Poti trimite mesaje unor potentiali clienti, cu optiuni sa le prezinti o oferta, sa le trimiti prezentarea generala a companiei sau sa ceri o întâlnire unde sa propui chiar și data.
  • Valoare maxima pentru investitia ta » Sistemele de filtrare a companiilor care îti pot deveni clienti îti optimizeaza cheltuiala pentru a le contacta și în același timp te ajuta sa ajungi la targetul tau.
  • Ai la dispozitie oricând cautarile salvate » Oricând vei dori sa accesezi datele companiilor cautate ai ocazia sa o faci consultând arhiva cu cautarile recente unde sunt salvate listele de companii astfel ca poti folosi informatia oricând în viitor.